4 Pedale - competitie MTB in Padurea Baneasa

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 19 septembrie, de la ora 11, in Padurea Baneasa, se da startul in competitia „4 Pedale” (editia a 3-a), care este organizata de Riders Club.

„La 4 Pedale startul se ia in echipe de 2 rideri pe un traseu special amenajat in padurea Baneasa, una dintre cele mai accesibile zone pentru iesirile in natura ale iubitorilor de miscare din Bucuresti. Desi dificultatea traseului este redusa, cursa este una deosebit de antrenanta si variata, imbinand drumurile forestiere late si drepte, pretabile pentru depasirile in viteza, cu single track-uri deosebite, unde ai impresia uneori ca esti doar tu si padurea, intr-o goana nebuna”, informeaza organizatorii, pe site-ul oficial.

„Evenimentul ofera un traseu placut atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au o experienta ridicata. Zona de start a cursei se afla in parcarea Academiei de Politie, amplasata paralel cu Aleea Privighetorilor”, mai precizeaza aceleasi surse.

Padurea Baneasa este una dintre cele mai accesibile zone pentru iesirile in natura ale iubitorilor de biciclete din Bucuresti si nu numai. Traseul competitiei este unul antrenant si imbina liniile lungi si late din inima padurii cu single track-urile de la marginea sa. Realizat de multiplul campion MTB Razvan Juganaru, traseul strabate poteci cu un grad redus de dificultate, fara radacini, ce permite accesul atat celor care sunt incepatori cat si celor care au o experienta ridicata.

Alte informatii sunt postate pe site-ul Riders Club, in pagina evenimentului. (foto: Stefan Andrei/ 4 Pedale 2014)