Alergare, Bistrita: Gabriela Szabo Runfest

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Gabriela Szabo Runfest (a 12-a editie) are loc in acest an in ziua de sambata, 6 mai 2017, in municipiul de resedinta al judetului Bistrita-Nasaud. Pentru ca de acolo, de la Bistrita, s-a ridicat in lumea mare, in elita atletismului mondial, marea noastra campioana Gabriela Szabo.

Competitia de alergare urbana va avea trei variante de traseu:

- traseul copiilor (2 kilometri), pentru fete si baieti de 10-11, 12-13 si 14-15 ani;

- traseul scurt (4 kilometri) le este rezervat adolescentilor, tinerilor si adultilor, pentru categoriile de varsta 16-17 ani si +18 ani;

- traseul standard (10 kilometri), la feminin si masculin, pentru o singura categorie de varsta, +18 ani.

Practic, la Gabriela Szabo Runfest 2017, traseul este acelasi pentru toti participantii: ei vor parcurge in alergare, pe o distanta de 2 kilometri, centrul municipiului Bistrita, lasand in urma puncte cu insemnatate istorica si, bineinteles, turistica ca Biserica Evanghelica, sediul Primariei Municipiului Bistrita, sediul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Colegiul National Andrei Muresanu, Colegiul National Liviu Rebreanu si Complexul Sugalete. Diferenta este data de faptul ca acest traseu, lung de 2 kilometri, va fi strabatut o data (copiii - start ora 12), de doua ori (traseul scurt, start ora 10) sau de cinci ori (traseul standard, start ora 10:02).

Festivitatea de premiere va incepa la ora 12:45.

Organizatori sunt Asociatia Clubul Sportiv MPG si Asociatia Judeteana de Atletism Bistrita-Nasaud. (Foto: Bogdan Danila/ Gabriela Szabo Runfest 2015)