Alergare, Bucuresti: Baneasa Autumn Trail Run

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Mai intai a aparut Baneasa Spring Trail Run in calendarul Baneasa Trail Run Series. Apoi urmeaza Baneasa Autumn Trail Run -  e drept, mult mai tarziu, atunci cand toamna isi va fi intrat in drepturi (duminica, 17 septembrie 2017).

Crosul de 10,5 kilometri va incepa la ora 9:30 (breteaua paralela cu Aleea Privighetorilor, langa Academia de Politie), la fel ca si Semimaratonul de 21 kilometri (plecare in cursa, de asemenea, din aceeasi locatie ca si la cros).

„Pentru a evita aglomeratia la intrarea in padure si pe traseu, startul va fi dat in 6 valuri, in functie de timpul estimat de tine la inscriere, la o distanta de 4 minute intre valuri”, anunta organizatorii de la Asociatia Traiesc Sanatos si Running Media Consulting.

Programul zilei, dupa sosire: masa (ora 10:30-13:45), festivitatea de premiere (ora 13:30), tombola (ora 14), inchiderea evenimentului (ora 14:30).

Toate celelalte informatii sunt postate pe site oficial Baneasa Trail Run. (Foto: Baneasa Trail Run/ Baneasa Autumn Trail Run 2016)