Alergare montana: Azuga Trail Race 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In data de 20 octombrie 2012, pe Valea Prahovei se va desfasura prima editie a competitiei de alergare montana Azuga Trail Race, eveniment organizat de catre Asociatia „Sport la Orice Varsta”.

Traseul concursului masoara aproximativ 27 km si are o diferenta de nivel de 1.600 m, iar startul va fi dat la baza partiei de schi Sorica din Azuga, la ora 10:00. Clasamentul va fi alcatuit pe categoriile open masculin, open feminin si open echipe (3 baieti + 1 fata), pe langa premiile obtinute de primii 5 castigatori ai acestor categorii urmand a fi acordat si premiul special „King of the Sorica” pentru cel mai bun timp scos de la baza partiei pana sus la punctul de control (intre km 20 si 22 din concurs, urcarea pe partia Sorica, diferenta de nivel de 600m).

Inscrierile se fac pe www.azugatrailrace.ro, pana la data de 18 octombrie, in schimbul unei taxe sportive de 60 de lei/ persoana, sau la fata locului, in zilele de 19 si 20 octombrie, in schimbul a 100 de lei/ persoana. Participantii inscrisi in competitia individuala pot concura gratuit si in echipa.