Alergare montana: Azuga Trail Race 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Doar o saptamana ne mai desparte de startul celei de-a 2-a editii a competitiei de alergare montana Azuga Trail Race, organizata de Asociatia „Sport la Orice Varsta” in data de 19 octombrie 2013.

Concursul este deschis participantilor cu varste peste 18 ani si celor de 17 ani, cu acordul parintilor, si se va desfasura pe doua trasee, in zona statiunii Azuga de pe Valea Prahovei.

Incepand cu ora 10:00, cu pornire de la baza partiei de schi Sorica, concurentii inscrisi in cursa Salomon vor parcurge 27 km in maximum 6 ore, individual sau in echipe formate din 3 baieti si o fata, iar cei inscrisi in cursa individuala Dolcesport se vor intrece, in limita a 3 ore, pe un traseu de 9 km.

Pentru ambele trasee va fi intocmit un clasament general, iar pentru traseul lung, la individual, vor fi stabilite si clasamente pe categoriile de varsta pana in 18 ani, 19-34 ani, 35-50 ani si +50 de ani, masculin si feminin.

Inscrierile se fac pe www.azuga.trailrace.ro, pana la data de 11 octombrie, achitand o taxa de participare de 120 de lei pentru cursa Salomon, respectiv 80 de lei pentru Dolcesport.