Alergare montana, Cluj (Rachitele): Runsilvania Wild Race 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In Poiana Stanciului din Rachitele (judetul Cluj) ia startul sambata, 16 august, a treia cursa de trail running a circuitului Runsilvania Tour 2014, organizat de catre Asociatia Runsilvania si Clubul Sporturilor Montane Rupicapra.

Concursul de alergare montana are loc in Masivul Vladeasa din Muntii Apuseni, in zona cascadei Valul Miresei si a Pietrelor Albe, pe trasee de 23 km (profesionisti) sau 7,3 km (hobby), dar si pe un traseu special amenajat pentru copii (junior).

Intrecerile au loc incepand cu ora 9:00, in aceasta zi fiind programate, de asemenea, concursuri distractiv-sportive, concerte folk, Slana Party si foc de tabara, dar si o tombola unde marele premiu este participarea la Marathon des Alpes Maritimes Nice - Cannes din 9 noiembrie 2014, cu transport si cazare incluse.

Concursurile distractiv-sportive vor continua si pe parcursul zilei de duminica, amatorii de adrenalina avand posibilitatea de a traversa cascada Valul Miresei cu tiroliana. Mai multe informatii gasiti pe www.wildrace.runsilvania.ro.