Alergare montana in Cluj: Runsilvania Wild Race 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Lynx din Cluj Napoca si Clubul Ecologic Transilvania organizeaza sambata, 18 august 2012, prima editie a concursului de alergare montana Runsilvania Wild Race.

Competitia se va desfasura pe categoriile 16-29 ani, 30-39 ani, +40 de ani si open, feminin si masculin, in cadrul probelor Profesionisti (20 km) si Hobby (7 km), participantii sub 16 ani urmand sa concureze pe grupe de varsta la categoria Junior, pe un traseu special amenajat in zona de start.

Cele doua trasee competitive sunt formate din drumuri forestiere, poteci turistice marcate si poteci de munte nemarcate din Muntii Apuseni, pe teritoriul judetului Cluj. Startul va fi dat la ora 9:00, din apropierea cascadei Valul Miresei (Rachitele), de la pensiunea Susman din Poiana Stanciului, acesta fiind si locul de sosire.

Inscrierile se fac pe www.runsilvania.ro, pentru o taxa de participare de 70 de lei, pana la data de 20 iulie si 90 de lei intre 21 iulie si 16 august,  sau la fata locului, in schimbul a 100 de lei. Pentru traseul Junior nu se percepe taxa.

Pe langa competitia propriu-zisa, cei care vor fi prezenti la prima editie a Runsilvania Wild Race vor mai putea lua parte si la alte activitati antrenante, printre care un recital de muzica folk si foc de tabara, traversari pe tiroliana deasupra cascadei Valul Miresei, partide de paintball, airsoft, vizitarea unui circuit al grotelor special amenajat de catre echipa Salvamont, indrumati de ghizi specializati, concurs de arta fotografica tematica etc.