Alergare montana noaptea, Muntii Trascau (Alba): Runsilvania Night Race

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 3 mai 2014, Asociatia Runsilvania asteapta lasarea intunericului pentru a da startul competitiei de alergare montana Runsilvania Night Race.

Concursul se desfasoara pe doua trasee, hobby, de 7 km, si profesionisti, lung de 21,5 km, in partea nordica a Muntilor Trascau din Apuseni, cu startul si sosirea in centrul localitatii Rimetea din judetul Alba.

Vor fi acordate premii pentru categoriile 16-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, +50 de ani si open, masculin si feminin, precum si la categoria junior (fete si baieti), participantii acumuland totodata puncte in clasamentul turneului de trail running Runsilvania Tour 2014, organizat de Asociatia Runsilvania si Clubul Sporturilor Montane Rupicapra.

Din acest turneu mai fac parte Runsilvania Sky Run – Muntii Rodnei (5 iulie), Runsilvania Wild Race – Rachitele (16 august) si Faget Tour – Padurea Faget Cluj (28 septembrie).

Inscrierile se pot face pe www.nightrace.runsilvania.ro, pana la data de 26 aprilie, pentru o taxa de participare de 100 de lei pentru profesionisti si 80 de lei pentru hobby. (foto: alltheevents.co.za)