Alergare montana: Retezat Trail Race 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia „Sport la Orice Varsta” organizeaza, in perioada 15-17 iunie 2012, prima editie a concursului montan de trail rapid „Retezat Trail Race”, ce se va desfasura pe poteci marcate din masivul Retezat (Retezatul Mic).

Competitia se adreseaza concurentilor cu varsta peste 18 ani, care se vor intrece in sistem open, pe categoriile masculin si feminin, acestia putand opta sa participe si pe echipe formate din trei baieti si o fata. Vor fi admisi si participanti cu varsta de 17 ani, insa numai cu acordul scris al parintilor.

Centrul de concurs se va afla in zona complexului turistic Cheile Butii, situat in apropierea orasului Uricani, in judetul Hunedoara.

Prima zi va fi rezervata validarii inscrierilor, ridicarii kit-urilor de participare si sedintei tehnice, competitia propriu-zisa urmand sa ia startul sambata, la ora 9:00. Pentru ziua de duminica, organizatorii au pregatit o tura usoara de refacere in zona Casei de vanatoare Campusel.

La toate cele trei categorii (open masculin, feminin si echipe) vor fi acordate premii primilor 5 clasati, in valoare de 500, 400, 300, 200 si, respectiv, 100 de lei. De asemenea, primul concurent (fata sau baiat) ajuns pe Varful Custura va castiga premiul special „King of the Custura”.

Inscrierile se fac pe www.retezattrailrace.ro, pentru o taxa de participare de 60 de lei/ persoana. Iscrierea in concursul pe echipe este gratuita.