Alergare montana si schi alpinism la Borsa: Runsilvania Night Race 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 14 februarie 2015, amatorii de competitii de tip vertical race sunt asteptati la Complexul Turistic Borsa, in judetul Maramures, pentru a lua startul la a doua editie a evenimentului Runsilvania Night Race.

Cursa pe verticala masoara 3,5 km lungime si 400 m diferenta de nivel, si va fi parcursa pe timp de noapte, in conditii de iarna, fie in alergare, fie pe schiuri de tura. Plecarea se va face la ora 18:30, de la baza partiei Poiana Stiol (878 m), iar sosirea va avea loc la statia de telescaun si refugiul Salvamont din Poiana Runcu Stiolului (1375 m).

La ambele probe, clasamentele vor fi intocmite pe categoriile de varsta 16-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani si + 50 ani, iar la categoriile open, feminin si masculin, primii 3 clasati vor fi rasplatiti cu premii in bani sau produse sportive. Valoarea totala a premiilor este 5.200 de lei. Toti participantii care vor trece linia de sosire vor primi diplome si medalii de finisher.

Nu au fost uitati nici copiii sub 16 ani, care se vor putea intrece pe categorii de varsta, incepand cu ora 15:00, in curse de alergare. Cei mai mici dintre acestia vor putea alerga insotiti de parinti.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Runsilvania, impreuna cu Primaria si Clubul Sportiv al orasului Borsa, in cadrul Serbarilor Zapezii ce au loc in perioada 13-15 februarie.

Runsilvania Night Race este a doua competitie din circuitul Runsilvania Trail Tour 2015, iar inscrierile se pot face pe www.nightrace.runsilvania.ro, in limita a 50 de locuri la alergare si 50 de locuri la schi alpinism. Taxa de participare este 50 de lei. (foto: tyrol.com)