Alergare montana (trail running), Borsa: Runsilvania Sky Run 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

A doua cursa de trail running, din cele 4 ale turneului Runsilvania Tour 2014 organizat de Asociatia Runsilvania si Clubul Sporturilor Montane Rupicapra, ia startul, pe 5 iulie, in statiunea Borsa din judetul Maramures.

Runsilvania Sky Run se desfasoara in Muntii Rodnei, pe 26 km de traseu la profesionisti (cea mai lunga tura a turneului) si 16 km la categoria hobby, iar incepatorii vor putea parcurge 7 km de traseu, conceput special pentru ei.

Vor fi premiate categoriile de varsta 16-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, +50 de ani si open, masculin si feminin, precum si categoria junior (fete si baieti), participantii acumuland, in acelasi timp, puncte in clasamentul Runsilvania Tour.

Inscrierile se fac pe www.skyrun.runsilvania.ro, pana la data de 27 iunie, pentru o taxa de participare de 100 de lei pentru profesionisti si 80 de lei pentru hobby.

Runsilvania Tour 2014 a inceput pe 3 mai, cu o alergare de noapte in judetul Alba (Runsilvania Night Race), iar dupa concursul din Maramures va continua in judetul Cluj, cu Runsilvania Wild Race – Rachitele (16 august) si Faget Tour – Padurea Faget Cluj (28 septembrie).