Alergare si ciclism, Brasov: Maratonul Transilvaniei 2014, Sambata de Sus

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In Transylvania si Clubul Sportiv Smart Atletic ii invita pe iubitorii competitiilor de alergare, dar si pe cei care prefera sa concureze pe bicicleta, sa se inscrie la prima editie a Maratonului Transilvaniei, organizat in weekendul 12-13 iulie 2014, la Sambata de Sus, in judetul Brasov.

Proba de trail running se desfasoara sambata, pe doua trasee, cel de semimaraton (21 km, 1490 m diferenta de nivel) si cel de cros (10 km, 180 m diferenta de nivel), avand ca puncte de reper Valea Sambetei, Cabana Valea Sambetei, Fereastra Mare, traseul de creasta, Varful Slanina sau varfurile Galasescu Mare si Mic.

Proba de mountain bike – cross country are loc pe un traseu de 22 km lungime si 320 m diferenta de nivel, pe Valea Seaca Lisei cu intoarcere prin Vistisoara, traseu parcurs o data de catre ciclistii inscrisi la tura scurta, sau de doua ori de catre cei care prefera distantele mai lungi. Concursul de MTB se desfasoara duminica.

Atat la alergare, cat si la ciclism, la feminin sau masculin, clasamentele vor fi alcatuite pe categoriile elite (open) si amatori (sub 18 ani, 18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani si +50 de ani).

Maratonul Transilvaniei se desfasoara in cadrul festivalului In Transylvania, un eveniment cu durata de 4 zile ce cuprinde concerte, activitati de aventura, workshopuri, teatru, competitii sportive, multa distractie si voie buna.

Inscrierile on line la maraton sunt deschise pana la data de 9 iulie, pe www.maratonultransilvaniei.ro, concurentii inscrisi astfel beneficiind de acces gratuit la festival pe 12 si 13 iulie. Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului si pe pagina de Facebook „Maratonul Transilvaniei 2014”.