Alergare si ciclism la Faget Tour, Cluj Napoca

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Toamna 2013 vine cu o noua provocare pentru iubitorii competitiilor de alergare, dar si pentru cei care sunt „indragostiti” de bicicleta.

Faget Tour, eveniment ajuns la a 4-a desfasurare, isi asteapta competitorii in Padurea Faget din Cluj Napoca, pe 26 octombrie, cu doua trasee: traseul A, de 23 km si diferenta de nivel de 600 m, ce poate fi strabatut atat in alergare, cat si pe mountain bike, si traseul B, cu 7 km lungime si diferenta de nivel 250 m, care poate fi parcurs doar de catre alergatori.

Startul si finish-ul vor avea loc la Restaurantul Roata Faget, iar clasamentele, la alergare vor fi stabilite pe categoriile de varsta 14-29 ani, 30-39 ani si peste 40 de ani, masculin si feminin, iar la proba de bicicleta pe categoriile masculin si feminin.

Concursul se adreseaza celor care au implinit 14 ani, care se pot inscrie pe www.faget-tour.info, pana la data de 24 octombrie, sau la centrul de concurs de la Restaurantul Roata Faget, pe 25 octombrie, intre orele 17:00 si 20:00, sau pe 26 octombrie, pana la ora 8:55. Taxele de participare pentru inscrierile on line sunt 50 de lei pentru traseul A sau 40 de lei pentru traseul B, iar pentru inscrierile la fata locului concurentii vor plati 60 de lei, indiferent de cursa.