Arena Platos Paltinis: Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu, prima editie

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 11 februarie 2012, pe partia B a complexului Arena Platos din statiunea sibiana Paltinis va avea loc prima editie a Cupei de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu, intrecere adresata deopotriva amatorilor si celor ce practica acest sport in cadrul cluburilor sau asociatiilor.

Sub patronajul Primariei si Consiliului Judetean Sibiu si in parteneriat cu Ambasada Austriei la Bucuresti, Consulatul Austriei la Sibiu organizeaza aceasta competitie cu scopul promovarii schiului in judetele Sibiu, Alba, Brasov, Mures, Harghita si Covasna, aflate in circumscriptia sa.

Astfel, incepand cu ora 10:00, participantii se vor intrece pe parcursul a doua manse ce vor avea loc pe doua trasee diferite, in cadrul unui concurs de slalom urias, desfasurat, atat la feminin, cat si la masculin, pe categoriile de varsta sub 7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, 12-15 ani, 16-20 ani, 21-35 ani, 36-55 ani si peste 55 de ani.

Inscrierile se fac fara taxa de participare, in limita a 150 de locuri, pana la data de 3 februarie (ora 17:00), prin fax 0269.253.493, la sediul firmei Limorom SRL din Sibiu (Str. Fabricii nr. 4) sau la adresa inscrieri@cupadeski.ro, in baza unui formular ce poate fi descarcat de pe site-ul competitiei, www.cupadeski.ro, unde veti gasi mai multe informatii.