Arena Platos Paltinis: World Snowboard Day 2011

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

World Snowboard Day sau, in traducere, Ziua Mondiala a Snowboarding-ului, va fi sarbatorita, pentru a sasea oara, pe data de 18 decembrie 2011, de catre iubitorii acestui sport din toata lumea. Cu acest prilej, vor fi organizate peste 112 evenimente in 31 de tari, printre care si Romania, care va celebra aceasta zi, ca si anul trecut, in statiunea sibiana Paltinis, la Arena Platos.

Astfel, cei care vor fi prezenti la evenimentul organizat de catre Xventure la Sibiu vor putea lua lectii de snowboarding de la profesionisti sau vor putea asista la demonstratii sustinute de catre acestia, avand ocazia, totodata, de a participa la concursuri, de a testa produse sau de a urmari un documentar pe aceasta tema, intitulat «The sleeping Giants». Aceasta sarbatoare va fi incheiata, ca de obicei, cu o petrecere dedicata tuturor pasionatilor sporturilor de iarna.

Inscrierile se fac la adresa cristina.badiu@arenaplatos.ro, iar mai multe informatii despre acest eveniment gasiti pe www.world-snowboard-day.com.