Arte martiale, Bucuresti: Bucharest Challenge Cup la karate kyokushin

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti gazduieste Bucharest Challenge Cup, editia a 3-a. Acesta este un concurs de karate kyokushin, organizat de Clubul Sportiv Budo Gym Bucuresti in ziua de sambata, 10 octombrie 2015, sub tutela Federatiei Romane de Karate Kyokushin.Competitia se adreseaza atat copiilor, cat si juniorilor si seniorilor, baieti si fete, si se desfasoara in sistem full-contact.

La eveniment s-au inscris aproape 400 de sportivi din 41 de cluburi din 15 judete ale tarii - Bucuresti, Giurgiu, Galati, Neamt, Arad, Sibiu, Mures, Oradea, Cluj, Arges, Constanta, Tulcea, Salaj, Teleorman si Buzau.

Sensei Gruia Docan, presedintelela clubului organizator: "Prezenta unui numar atat de mare de sportivi la aceasta editie ne da garantia si, totodata, responsabilitatea increderii pe care toti practicantii de kyokushin si ashihara din Romania ne-o acorda noua, celor de la Clubul Sportiv Budo Gym, organizatorii acestui eveniment, dar mai ales, certitudinea ca Bucharest Challenge Cup a devenit una dintre cele mai puternice si profesioniste competitii de karate full contact din Romania. Doresc sa fie un eveniment care sa ne bucure pe noi toti, care sa ne uneasca mai mult si ca fiecare dintre participanti sa castige un plus de experienta necesar in desavarsirea ca budoka".

Au confirmat prezenta la Bucharest Challenge Cup: Shihan Gheorge Bradu (reprezentantul All Japan Kyokushin Union in Romania), Sensei Mircea Ungurean (6 dan Shotokan, fost presedinte al Federatiei Romane de Karate si o legenda a Shotokan-ului in Romania), Amatto Zaharia (presedintele Federatiei Romane de Kempo), Petre Grindeanu (secretar General al Federatiei Romane de Arte Martiale), Adrian Dejanu (presedinte al Federatiei Romane de Freestyle Kickboxing), Constantin Caliman (presedinte al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti), Ciprian Sora (campion mondial de box thailandez, important luptator din circuitul Local Kombat) etc. (foto: budo gym club)