Arte martiale, Bucuresti: Campionatul de Freestyle Kickboxing 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Freestyle Kickboxing (FRFK) organizeaza sambata, 23 februarie 2013, intrecerile Campionatului National de Kickboxing pentru probele de semi contact, light contact, kick light, knock down, forme, musical form, forme pe echipe, team fight semi contact, team fight kick light, team knock down, goshin, tameshiwari si veterani (40 ani).

Concursurile au loc la Bucuresti, in sala de sport a Scolii Nr. 205 (Str. Aleea Valea Prahovei 1, Sector 6), incepand cu ora 10:00, si se adreseaza tuturor practicantilor de arte martiale, indiferent de stil, federatie sau organizatie. Celor mai buni sportivi le vor fi acordate medalii si diplome, iar castigatorii fiecarei categorii vor fi recompensati cu titlul de campion national.

Inscrierile in competitie se fac pana la data de 15 februarie, la adresa office@frfk.ro. Taxa de participare este 60 de lei/ sportiv pentru prima proba si 50 de lei/ sportiv pentru celelalte, conform site-ului federatiei, www.frfk.ro.

Cu ocazia acestui eveniment, in data de 22 februarie va fi organizat un curs de arbitraj despre care puteti afla mai multe detalii de la presedintele FRFK, dl. Adrian Dejanu (tel. 0722312769). (foto: jissendo.ro)