Arte martiale, Bucuresti: Concursul National de Freestyle Kickboxing

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Freestyle Kickboxing (FRFK) si Clubul Sportiv Jissen Do organizeaza sambata, 22 martie 2014, a 9-a editie a Concursului National de Freestyle Kickboxing, adresat tuturor practicantilor de arte martiale.

Concursul are loc la Bucuresti, in sala de sport a Scolii Nr. 205 (Str. Aleea Valea Prahovei 1, sector 6), si se va derula, la feminin si masculin, in cadrul sectiunilor semi contact, light contact, kick light, kata (forme), sincron kata (forme sincron), musical form (forme pe muzica), knock down, kumite traditional, autoaparare si tameshiwari (spargeri).

Inscrierile sunt deschise pana la data de 16 martie, si pot fi facute completand formularul existent pe www.frfk.ro. Taxa de participare pentru membrii FRFK este 50 de lei pentru prima categorie si 30 de lei pentru urmatoarele categorii, iar pentru nemembrii, 60 de lei pentru prima categorie, respectiv 40 de lei incepand de la a doua categorie.

Federatia Romana de Freestyle Kickboxing anunta, de asemenea, organizarea unui seminar de arbitraj pentru probele de tatami, in data de 16 martie. Seminarul are loc, incepand cu ora 9:00, la sediul federatiei (Str. Lespezi 6).

Mai multe informatii puteti afla la tel. 0724.644.012, 0722. 312.769  (Adrian Dejanu 6 Dan, presedinte CS Jissen Do), la adresele office@frfk.ro si info@frfk.ro, precum si pe site-ul Federatiei Romane de Freestyle Kickboxing.