Arte martiale, Bucuresti: Concursul National de Freestyle Kickboxing

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Freestyle Kickboxing (FRFK) si Clubul Sportiv Jissen Do organizeaza sambata, 22 martie 2014, a 9-a editie a Concursului National de Freestyle Kickboxing, adresat tuturor practicantilor de arte martiale.

Concursul are loc la Bucuresti, in sala de sport a Scolii Nr. 205 (Str. Aleea Valea Prahovei 1, sector 6), si se va derula, la feminin si masculin, in cadrul sectiunilor semi contact, light contact, kick light, kata (forme), sincron kata (forme sincron), musical form (forme pe muzica), knock down, kumite traditional, autoaparare si tameshiwari (spargeri).

Inscrierile sunt deschise pana la data de 16 martie, si pot fi facute completand formularul existent pe www.frfk.ro. Taxa de participare pentru membrii FRFK este 50 de lei pentru prima categorie si 30 de lei pentru urmatoarele categorii, iar pentru nemembrii, 60 de lei pentru prima categorie, respectiv 40 de lei incepand de la a doua categorie.

Federatia Romana de Freestyle Kickboxing anunta, de asemenea, organizarea unui seminar de arbitraj pentru probele de tatami, in data de 16 martie. Seminarul are loc, incepand cu ora 9:00, la sediul federatiei (Str. Lespezi 6).

Mai multe informatii puteti afla la tel. 0724.644.012, 0722. 312.769  (Adrian Dejanu 6 Dan, presedinte CS Jissen Do), la adresele office@frfk.ro si info@frfk.ro, precum si pe site-ul Federatiei Romane de Freestyle Kickboxing.

Azi, 30 Iulie
Vineri, 31 Iulie

Aventura pe biciclete in Harghita

Odorheiu Secuiesc Ora 7:00Bucuresti: Concurs de alergare nocturna la Baneasa

Baneasa Shopping City, Bucuresti Ora 21:00


Tir talere: Cupa CRTS Open Sporting

Poligonul Ion Tudoran, Negoesti-Soldanu


Sambata, 1 August
Duminica, 2 August
Joi, 6 August

Festivalul International de Sah Arad 2015

Sala Sporturilor Victoria, Arad Ora 16:30

Vineri, 7 August
Sambata, 8 August

Mountain bike, Parcul Natural Comana: Dumbrava cu Margaritar

Parcul Natural Comana, Giurgiu Ora 11:00