Arte martiale, Bucuresti: Concursul Romaniei de Freestyle Kickboxing 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 15 decembrie 2012, la Bucuresti are loc Concursul Romaniei de Freestyle Kickboxing, competitie ce reuneste practicanti ai tuturor stilurilor de arte martiale, din intreaga tara.

Evenimentul este organizat de catre Federatia Romana de Freestyle Kickboxing in incinta salii de jocuri sportive „Mihai Viteazul” a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” (B-dul Vasile Milea, nr. 5-7, sector 6), iar deschiderea sa oficiala este programata la ora 10:00.

Se va concura, individual si pe echipe, in cadrul probelor semi contact, light contact, kick light, knock down, forme, musical form, forme pe echipe, team fight semi contact, team fight kick light, team knock down, goshin, tameshiwari si veterani (40 ani). Vor fi acordate premii constand in medalii si diplome, precum si titlul de Campion al Cupei Romaniei clubului care acumuleaza cele mai multe puncte la fiecare proba.

Inscrierile se fac pana la data de 8 decembrie, la adresa office@frfk.ro, pentru o taxa de participare de 60 de lei/ sportiv la prima proba, respectiv 50 de lei/ sportiv incepand de la a doua proba.

 

Curs de arbitraj

Cu o zi inaintea desfasurarii concursului de freestyle kickboxing, la Clubul Sportiv Jissen Do (Str. Lespezi nr. 6) are loc, incepand cu ora 18:00, un curs de arbitraj sustinut de catre sensei Adrian Dejanu, presedintele Federatiei de Freestyle Kickboxing. Mai multe detalii puteti obtine la tel. 0722.312.769 si pe www.frfk.ro.