Arte martiale, Bucuresti: Cupa Romaniei la BJJ (Brazilian Jiu Jitsu)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Noul sezon al circuitului competitional de jiu jitsu brazilian, BJJ Belt League Romania, debuteaza sambata, 8 noiembrie 2014, cu intrecerile din cadrul Cupei Romaniei.

Cupa Romaniei la BJJ, ajunsa la a 8-a editie, conteaza ca prima etapa a acestui circuit si este organizata impreuna cu Clubul Sportiv Absoluto in Sala Apollo din Bucuresti (B-dul Energeticienilor 5), pe diviziile copii, juvenili, adulti si master (peste 30 de ani).

Se va concura pe categorii de greutate, iar medaliatii la aceste categorii vor participa la concursul open. Primii clasati in concursurile open incepatori si open avansati (-76 si +76 kg) vor fi premiati cu medalii, diplome si cupe, dar si cu kimonouri (Gi) marca Tatami Fightwear. Vor fi premiati, de asemenea, cea mai tehnica sportiva si cel mai tehnic sportiv cu varsta pana la 18 ani.

Concurentii se pot inscrie pana la data de 3 noiembrie (ora 23:59), iar taxa de participare (80 lei adulti, 50 lei copii) o vor achita la fata locului, de la ora 9:00. Competitia incepe la ora 10:00, iar pretul unui bilet de intrare pentru spectatori este 10 lei. Pentru inscrieri si informatii: contact@absoluto.ro si 0723.522.445. (sursa foto: wikimedia.org)