Arte martiale, Bucuresti: Cupa Romaniei la Freestyle Kickboxing 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala de sport a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (Agronomia) din Bucuresti gazduieste sambata, 28 septembrie 2013, incepand cu ora 10:00, intrecerile editiei a 8-a a Cupei Romaniei la Freestyle Kickboxing.

Competitia, organizata de catre Federatia Romana de Freestyle Kickboxing si Clubul Sportiv Jissen Do, se adreseaza tuturor practicantilor de arte martiale, indiferent de stil, care vor concura in cadrul sectiunilor Semi Contact, Light Contact, Kick Light, Kata (Forme), Sincron Kata (Forme Sincron), Musical Form (Forme pe muzica), Knock Down, Kumite traditional, Muay Thai, Autoaparare si Tameshiwari (Spargeri).

Vor fi oferite diplome si medalii concurentilor situati pe primele 3 locuri, iar clubului cu cele mai multe rezultate la acest eveniment ii va fi decernata Cupa Romaniei.

Inscrierile se fac pana la data de 18 septembrie, la adresa info@frfk.ro sau pe site-ul www.frfk. Taxa de participare pentru fiecare sportiv este 50 de lei pentru prima categorie, respectiv 30 de lei pentru urmatoarele categorii.