Arte martiale, Bucuresti: Judgement Day

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Rapid din Bucuresti va gazdui la mijlocul lunii noiembrie, in zilele de 16-17, editia a 9-a a concursului cunoscut sub denumirea de „Judgement Day”. La evenimentul sportiv de la Bucuresti sunt asteptati aproximativ 1.100 de sportivi din 10-12 tari. Judgement Day este un turneu de arte martiale special organizat pentru dezvoltarea si promovarea sportivilor practicanti ai artelor martiale din toate stilurile (karate shotokan, karate goju ryu, karate wado ryu, wushu, kempo, karate kyokushin, kickboxing, k1, MMA etc.).

Karate si kickboxing la Bucuresti (Sala Rapid)

Sala Rapid e situata in Bucuresti, in sectorul 6, pe Calea Giulesti, la nr. 18. Ca de fiecare data, Judgement Day 2013 este organizat de Clubul Sportiv Jissen Do, sub egida Federatiei Romane de Freestyle Kickboxing (FRFK), promotorul evenimentului fiind Adrian Dejanu (centura neagra, 5 dan). Din anul 2009, Judgement Day a fost cuprins in circuitul international al Organizatiei Mondiale de Kickboxing (WAKO). La ultima editie (a 8-a), din 2012, la turneul de la Bucuresti au luptat 800 de sportivi, din 10 tari, pe 5 suprafete de lupta simultan. La Judgement Day 2012 au asistat peste 2.000 de spectatori.

Eveniment international la Marina di Carrara (Italia)

Dupa Judgement Day 2013, urmatoarul eveniment international de anvergura va fi organizat in Italia. Acolo, la Marina di Carrara, o statiune cu deschidere la mare, din regiunea Toscana, provincia Massa-Carrara, se vor desfasura Campionatele Mondiale unificate - intrecere la care sunt inscrisi mai mult de 5.000 de sportivi din 113 tari, de pe 5 continente. La Marina di Carrara, Romania va fi reprezentata de un lot de 20 luptatori.