Arte martiale – Bucuresti (Militari): Stagiu Wudang Pai

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Clubul Sportiv Wudao din Bucuresti il va avea ca invitat, in cursul acestei luni, pe maestrul Ismet Himmet, care va sustine, in zilele de 22 si 23 septembrie 2012, un stagiu intensiv de arte martiale in stilul Wudang Pai.

Cu o experienta de 26 de ani in artele martiale, Ismet Himmet este un excelent cunoscator al stilurilor karate, taekwondo, kung fu, kickboxing, wing tsun sau shaolin gongfu.

Din anul 2001, el a inceput sa studieze in mod intensiv practicile de lupta si spirituale din Wudang Pai, iar din anul 2010 a inceput sa predea acest sistem in special in China si, in cadrul stagiilor intensive, si in Europa.

Stagiul de la Bucuresti va avea loc la Liceul Economic „Costin Kiritescu” din cartierul Militari (Str. Pestera Dambovicioara 12, sector 6), in fiecare dintre cele doua zile intre orele 14:00 si 17:00. In cadrul acestuia, vor fi explicate si exersate cele 10 Principii Stravechi, care stau la baza practicilor martiale si spirituale din Wudang Pai: explicarea principiul Yin-Yang si aplicarea fazelor Yin-Yang in tehnicile martiale, exersarea Trigramelor Ba Gua ca forme de atac si contra-atac in lupta, explicarea teoriei celor 5 elemente care se creeaza si se distrug reciproc, etc.

Inscrierile la acest eveniment sportiv se pot face la tel. 0722.784.229 sau la adresa kfwutao@gmail.com, in schimbul unei taxe de participare de 200 de lei, respectiv 150 de lei pentru membrii clubului. Dupa data de 12 septembrie, valoarea taxei va creste la 250 de lei.