Atletism - alergare, Alba Iulia: Grand Prix „Ana Maria Groza” 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Elevii claselor V – VIII ai scolilor generale din judetul Alba sunt asteptati vineri, 28 septembrie 2012, sa ia parte la cea de-a 3-a editie a Grand Prix-ului de alergare „Ana Maria Groza”, organizat de catre binecunoscuta atleta din Alba Iulia.

Intrecerile se vor desfasura pe Stadionul „Cetate” din municipiu, incepand cu ora 11:00, sub sloganul „Eu am reusit, poti si TU!”. Se va concura pe categoriile feminin si masculin, pe o distanta de 800 de metri, pentru clasele a V-a si a VI-a, respectiv pe o distanta de 800 de metri fetele si 1.000 de metri baietii, pentru clasele a VII-a si a VIII-a.

Pentru fiecare dintre cele patru clase vor fi premiate primele trei locuri, atat la fete, cat si la baieti, cu trofee, medalii, diplome, tricouri, dulciuri si premii in obiecte. Inafara de acestea, 300 de copii vor primi tricouri, dulciuri si apa plata.

Evenimentul sportiv este organizat impreuna cu Primaria Alba Iulia, Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar si DJST Alba, CS Unirea Alba Iulia, Universitatea “1 Decembrie 1918”, AS Club Sportiv Metatron Alba Iulia, AJ Sportul pentru Toti si Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia.