Atletism, Glasgow: Campionatele Europene de Sala pentru Seniori

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 27 februarie-4 martie, in Scotia, la Glasgow, se desfasoara Campionatele Europene de Sala pentru Seniori, editia a 35-a. La aceste „Europene”, gazduite de Emirates Arena, peste 600 de atleti din 50 de tari se vor intrece, in zilele de 1-3 martie, intr-un spectacol atletic de zile mari.

Inaugurata in anul 2012, sala polivalenta „Emirates Arena” este locul unde s-au tinut importante evenimente sportive internationale precum Campionatele Mondiale de Badminton (2017), Cupele Mondiale la Gimnastica si la Ciclism sau meciurie de Cupa Davis. De asemenea, in aceeasi locatie, de doua ori pe an, are loc cea mai cunoscuta competitie de atletism indoor din Marea Britanie (British Athletics Indoor Grand Prix).

La „Europenele” de la Glasgow, Romania va fi reprezentata de o delegatie de 12 sportivi:

Andrea Miklos (400 m), Daniel-Petre Rezmives (60 m), Marina Andreea Baboi (60 m), Andrei-Marius Gag (greutate), Alina Rotaru (lungime), Bianca Razor (800 m), Claudia Bobocea (1.500 m si 3.000 m), Daniela Stanciu (inaltime), Alexandru Terpezan (60 m), Ionut Neagoe (60 m), Dorin-Andrei Rusu (1.500 m) si Florentina-Costina Iusco (lungime).

Foto: Alina Rotaru este legitimata la CSM Bucuresti si il are ca antrenor pe Mihai Corucle.