Atletism, Timisoara: Campionatul European de 24 Ore Alergare

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Indiferent de suprafata pe care se alearga, pe pista (stadion, sala), pe teren accidentat sau pe munte, la diferite inaltimi, pe sosea sau in parc, in localitate, in afara localitatii sau intre localitati (si exemplele pot continua...), avem de-a face cu atletism. Intr-adevar, toate acestea sunt concursuri de atletism!

In aceasta categorie intra si competitia de la Timisoara, din Parcul Copiilor Ion Creanga, desfasurata pe un traseu format dintr-o buclă cu lungimea de 1.236 metri, care la editia (a 3-a) din 2018 va avea loc (26-27 mai 2018) sub titulatura de Campionatului European de 24 Ore Alergare.

Evenimentul va fi organizat de Super Sports Club si Federatia Romana de Atletism (FRA). Este primul Campionat European de Atletism gazduit vreodata de Romania!

Organizata pentru alergatorii de anduranta amatori si profesionisti care au implinit varsta de 18 ani si care sunt apti din punct de vedere medical, fizic si mental sa sustina acest tip de efort, la intrecerea de la Timisoara va participa si lotul national al Romaniei, in acest sens, federatie de specialitate comunicand urmatoarele.

Informatii complete (Traseu, Regulament, Program, Inscrieri etc.) despre Campionatului European de 24 Ore Alergare (editia a 22-a) sunt postate pe site-ul oficial S24H. (Foto: S24H)