Automobilism – Bacau: Raliul Moldovei 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In zilele de 25 si 26 mai 2012, Bacaul va gazdui cea de-a doua editie a Raliului Moldovei, a treia etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop din acest an.

Organizata de catre ACS Rally Spirit Onesti, sub patronajul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, competitia va lua startul pe B-dul I.S. Sturza, vis a vis de Hotelul Decebal, vineri, la ora 15:31, si sambata, la ora 9:01, acesta fiind si locul de sosire, in ambele zile.

Vinerea intrecerile se vor da pe specialele Hemeius si Trebes, iar de la ora 17:08 si pe superspeciala „Centrul de Afaceri Bacau”, ziua de sambata urmand a fi parcurse de doua ori specialele Hemeius si Trebes, si tot de doua ori speciala Nevila – Moinesti, cu startul in Zemes si sosirea in Moinesti.

Lungimea totala a celor 9 probe speciale este de 116,10 km, suprafata de rulare fiind preponderent acoperita cu macadam.

La startul Raliului Moldovei sunt inscrise, pana in prezent, 38 de echipaje, printre favoritii cursei regasindu-i pe Valentin Porcisteanu, care s-a impus in primele doua etape desfasurate la Brasov si Timisoara, alaturi de Csaba Spitzmuller, Bogdan Marisca, Marco Tempestini si Dan Girtofan.