Automobilism – Brasov: Trofeul Teliu 2012 la viteza in coasta

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In weekendul 19-20 mai 2012, in localitatea brasoveana Teliu va avea loc editia cu numarul 5 a competitiei auto Trofeul Teliu - Memorialul Eugeniu Ionescu Cristea, reprezentand primele doua etape din Campionatul National de Viteza in Coasta din acest an.

Intrecerile, organizare de catre CS Auto Blic Brasov, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, se vor desfasura pe DN 10 Brasov – Buzau, intre km 124+800 si km 121+50, fiecare etapa urmand a se derula pe parcursul a doua manse, ce vor lua startul, in ambele zile, la orele 15:00, respectiv 16:30.

Castigatorii primei etape vor fi premiati sambata, la ora 19:00, la Primaria Teliu, festivitatea de premiere pentru cea de-a doua etapa fiind programata duminica, in acelasi loc si la aceeasi ora. 

Printre pilotii inscrisi pana in prezent, conform www.autorally.ro, se regasesc resiteanul Lucien Hora, care va concura pe al sau monopost Lola F 3000, Calin Popescu Tariceanu, fostul prim ministru al Romaniei, la volanul unei Lancia Fulvia, dar si a unei Dacii Logan, Horatiu Ionescu Cristea, nepotul multiplului campion national la automobilism Eugeniu Ionescu Cristea, precum si singura femeie din concurs, Alina Carmina Bunica. (foto: rallymagazin.ro)