Automobilism - Brasov: Zilele Club Ford 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Posesorii si iubitorii de automobile marca Ford din toata tara sunt asteptati in perioada Rusaliilor, intre 2 si 4 iunie 2012, sa ia parte la a patra intalnire anuala Zilele Club Ford, organizata de catre Asociatia non profit Club Ford Romania.

Evenimentul isi va avea sediul in incinta complexului turistic Grand Hotel Perla Ciucasului, din localitatea brasoveana Tarlungeni, participarea fiind deschisa atat membrilor acestui club, cat si tuturor celor inregistrati pe forumul www.clubford.ro.

 

Programul Zilelor Club Ford 2012

 

Ziua de sambata va fi rezervata sosirii si petrecerii de „bun venit”, care va incepe la ora 19:00, manifestarile propriu-zise urmand sa se desfasoare pe parcursul zilei de duminica.

In aceasta zi, intre orele 12:00 si 13:00, pe strazile Brasovului va avea loc o defilare a masinilor Ford, cu plecarea si sosirea in parcarea Roman, pe un traseu ce va fi stabilit ulterior.

Dupa incheierea acestei defilari, in parcarea Roman va avea loc Show-ul ClubFord, ce va oferi posibilitatea tuturor celor care au o masina Ford, indiferent de anul de fabricatie, model sau de apartenenta la asociatie sau forum, sa ia parte, in intervalul orar 13:00-16:00, la concursuri de grup, precum liniuta dintre masini impinse de 4 clubfordisti, sau individuale, cum ar fi „Cea mai rapida schimbare de roata” sau quiz-uri de genul „Ghiceste Ford-ul”, pe baza unei poze care contine doar o parte din masina. Cu acest prilej va fi aleasa si Masina Anului 2012.  

Cei care doresc sa se inscrie la acest eveniment o pot face pe www.zileleclubford.ro, unde pot afla mai multe detalii. (foto:pagina de Facebook „ClubFord”)