Automobilism: Cupa Resita 2012 la viteza in coasta

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La poalele muntelui Semenic, pe un traseu de 4,820 km in Valea Domanului, vor avea loc maine, 29 iunie 2012, si duminica, 1 iulie, etapele a 5-a si a 6-a ale Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, in organizarea ACM Sport, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.

Desfasurate sub numele de „Cupa Resita”, intrecerile fac parte din calendarul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si vor fi dedicate implinirii a 140 de ani de la fabricarea primei locomotive romanesti la Resita si a 40 de ani de la inaugurarea Muzeului de Locomotive cu Abur din oras.

La startul cursei se vor afla peste 40 de piloti, printre care si reprezentantul gazdelor, resiteanul Lucien Hora, care se vor confrunta, incepand cu orele 14:00, pe DN58 Resita - Carasova, pe sectorul cuprins intre km 43 si km 51. Astfel, acest sector va fi inchis circulatiei publice in zilele de concurs, intre orele 08:00 si 18:00.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Resita si face parte din programul „Zilelor Resitei“, prilejuite de praznuirea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, patronii spirituali ai municipiului de pe Barzava.