Automobilism la Arad – Rally Sprint la Cupa Adrian Maos 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 10-11 martie 2012, pe circuitul VIK Power din Arad vor avea loc primele doua etape ale Campionatului Regional de Rally Sprint, in organizarea VSS Racing Club, prilej cu care va fi acordata si Cupa Adrian Maos.

Fiecare etapa se va desfasura pe parcursul a doua manse a cate trei ture de circuit, prima dintre acestea urmand sa ia startul la ora 10:00, dupa prezentarea concurentilor si verificarile tehnice programate inainte cu o ora.

Intrecerile se vor derula pe 6 clase: masini cu putere pana la 110 CP, masini cu puterea cuprinsa antre 110- 180 CP, masini cu puterea peste 180 CP, feminin, juniori si licentiati, cei mai buni timpi urmand a fi premiati la o ora dupa incheierea celei de-a doua manse.

Ca si anul trecut, evenimentul se va bucura de prezenta campionului national Vali Porcisteanu, care va incanta publicul cu demonstratii de pilotaj.

Inscrierile se pot face la TimJante (fostul LogTuning), pe Calea Lugojului sau la adresa virtualmansorin@yahoo.com, pentru o taxa de participare de 100 lei/ etapa pentru toti participantii, indiferent de clasa.