Bancpost Bucuresti te invita la Crosul Run4Freedom

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminica, 29 septembrie 2013, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti se desfasoara prima editie a Crosului Run4Freedom, pentru adulti si tineret.

Evenimentul este organizat de catre Bancpost Bucuresti, in colaborare cu Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, in cadrul campaniei Bancpost de constientizare a problemei traficului de persoane.

Competitia are loc intre orele 8:45 si 12:30, pe aleea de langa lacul Titan, cu startul si sosirea in apropierea podului de peste acesta. Se va concura pe categoriile persoane cu handicap (o tura de lac – 3,1 km), tineret – fete si baieti 11-14 ani si 15-17 ani (1,5 km) si stafeta adulti – feminin si masculin +18 ani (4 x 3,1 km).

Competitia se adreseaza angajatilor Bancpost, partenerilor, membrilor de familie si invitatilor acestora, dar si altor persoane care se pot inscrie in limita a 350 de locuri, pe www.stafeta.thenoproject.ro, sau la fata locului, intre orele 8:00 si 8:45. Nu se percepe taxa de participare. Informatii detaliate gasiti pe site-ul amintit. (foto: brazosrunning.com)