Baschet: Bacau Streetball Challenge 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii baschetului de strada din toata tara vor putea participa, in zilele de 14 si 15 iulie 2012, la cea de-a doua editie a Bacau Streetball Challenge, turneu la finele caruia echipa castigatoare va primi un voucher pentru a reprezenta Romania la concursul Prague International Streetball Cup, ce va avea loc la anul in Cehia.

Competitia va aduna la start echipe formate din minim 3 jucatori si o rezerva (optional), care se vor intrece pe categoriile junior (nascuti dupa 01.01.1994), open (indiferent de data nasterii) si open mix (indiferent de data nasterii dar cu minim o fata in echipa, pe teren tot parcursul jocului).

Meciurile se vor juca pe terenurile de sport ale Colegiului National „Ferdinand I” din Bacau, iar inscrierile se pot face pana la data de 12 iulie, pe www.streetballchallenge.net.

 

Invitati speciali din Polonia, Cehia si Ungaria

Evenimentul este organizat de catre asociatiile STEP si Divanul AdBlog, cu sprijinul Primariei Municipiului Bacau, si va cuprinde si alte concursuri, destinate deopotriva participantilor si spectatorilor, precum cel de aruncari libere, cos de la mijlocul terenului, 3 puncte, 2 ball, fiecare dintre cei prezenti pe teren urmand sa primeasca un cadou-surpriza.

In acest an, spectaculosul concurs de slamdunk va avea invitati speciali din Polonia si Cehia, iar un invitat special din Ungaria va incanta publicul, in premiera, cu o demonstratie de freestyle.