Baschet, Brasov: All Star Game

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Baschet-spectacol dupa o reteta de succes garantata. Asa s-ar traduce, mai simplu, evenimentul sportiv care va fi pus in scena luni, 8 februarie, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu-Colibasi” din Brasov, cu incepere de la ora 19. Poate nu-i cel mai important meci din Liga Nationala de Baschet Feminin (LNBF), dar, cu siguranta, este cel mai asteptat de catre toata lumea, de la spectatori si ziaristi, pana la baschetbaliste, antrenori si organizatori (Federatia Romana de Baschet).

Putin peste o saptamana, la Brasov, are loc All Star Game la baschet feminin. Se vor duela, ca de obicei, echipele Nordului si Sudului. In perioada 23 ianuarie-1 februarie s-au votat componentele celor doua formatii. In ponderea generala a votului, cate 30 la suta au reprezentat-o publicul si reprezentantii mass-media, iar un procent mai mare cu 10 la suta le-a revenit in decizie specialistilor (Departamentului Tehnic al federatiei si Colegiul Central al Antrenorilor).

La Nord vor juca sportive de la BCM Danzio Timisoara, Universitatea Cluj-Napoca, CSM Satu Mare, CSU Alba Iulia, ACS Sepsi SIC Sfantu Gheorghe si BC ICIM UVG Arad. Iar pentru Sud vor evolua baschetbaliste de la Olimpia CSU Brasov, Rapid Bucuresti, CST Alexandria, CSM Targoviste si Phoenix Galati. Fiecare formatie va avea 2 antrenori si 12 jucatoare in componenta.

All Star Game urmeaza dupa Turneul Final 4 Cupa Romaniei, desfasurat tot la Brasov.