Baschet, Cupa Romaniei: CSU Sibiu joaca in sferturi cu Energia Targu Jiu (Digi Sport live)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

CSU Atlassib Sibiu incepe anul 2015 cu doua partide care se joaca in cadrul Cupei Romaniei, in compania Energiei Targu Jiu.  

Primul meci este programat sa aiba loc luni, 5 ianuarie, in deplasare, iar returul pe 9 ianuarie, in Sala Transilvania. Partidele se desfasoara in cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. Misiunea sibienilor nu va fi usoara, dat fiind faptul ca Energia Targu Jiu este castigatoarea de anul trecut a trofeului Cupei Romaniei.

Partida de luni, 5 ianuarie 2015, are loc in Sala Sporturilor din Targu Jiu si va fi difuzata in direct de Digi Sport, de la ora 18:00 (n.r. - ora de la care va fi transmisa in direct si partida-retur).

CSU Atlassib Sibiu s-a calificat in aceasta etapa a Cupei Romaniei dupa ce a eliminat CSM Oradea, in octombrie, dupa doua victorii castigate la diferenta de doua puncte. Cele doua echipe, CSU Atlassib Sibiu si Energia Targu Jiu, s-au duelat in cadrul etapei a 8-a a Campionatului, la Targu Jiu, iar atunci echipa gazda si-a adjudecat victoria. Castigatoarea celor doua partide, care se vor juca pe 5 si 9 ianuarie 2015, va juca in Final 4-ul Cupei Romaniei, in perioada 2-3 aprilie. (comunicat si foto: CSU Sibiu)