Baschet: Sibiu Streetball 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Eco Sport Team anunta inceperea inscrierilor la cea de-a 5-a editie a turneului de baschet 3 la 3, Sibiu Streetball.

Competitia are loc in Piata Teatrului din Sibiu, intre 19 si 21 iulie 2013, si se adreseaza iubitorilor de baschet de toate varstele, amatori sau profesionisti, care vor juca pe o jumatate de teren, la un singur cos.

La turneu participa atat echipe de baieti, cat si de fete, formate din 3 jucatori si o rezerva, incadrate in categoriile U10, U14, U18, + 35 si Open.

Inscrierile se pot face pe www.ecosportteam.ro, pana la data de 12 iulie, pentru o taxa de participare de 100 de lei/ echipa. Dupa aceasta data, pana pe 17 iulie, inscrierile se fac la sediul Asociatiei Eco Sport Team din Sibiu (Calea Dumbravii 96), fiecare echipa platind o taxa de 120 de lei.

Conform organizatorilor, Sibiu Streetball 2013 dispune de cele mai mari premii in bani acordate la un astfel de turneu local. Cu acest prilej, in Parcarea Teatrului din Sibiu vor fi montate doua suprafete sintetice modulare, omologate de Federatia Internationala de Baschet (FIBA), doua sisteme de baschet mobile si o tribuna cu o capacitate de 400 de locuri.

Pe langa competitia propriu-zisa, cei prezenti la eveniment vor asista la un adevarat spectacol, ce cuprinde concursuri de aruncari de 3 puncte, aruncari libere, slam-dunk, indemanare, demonstratii de freestyle, concerte si multe alte surprize. (foto: pagina de Facebook „ Sibiu Streetball”)