Bazine de inot si piscine in Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In asteptarea vremii calduroase si cu gandul la racoarea apei din piscina, vom face, impreuna, un ultim tur virtual al piscinelor din Brasov, Poiana Brasov, Cristian si Bran. Va vom oferi cateva amanunte legate de locatie, pret si program al bazinelor de inot si piscinelor (acoperite sau in aer liber, cu circuit inchis sau deschise tuturor clientilor), din judetul Brasov.

Centru SPA la Aro Palace

Cu o istorie de peste 70 de ani (inaugurat in anul 1939, singurul hotel de 5 stele din Brasov) Hotelul Aro Palace, amplasat in centrul vechi al orasului, ofera clientilor, pe langa nenumaratele variante de relaxare: saloane de masaj, hidroterapie, electroterapie; jacuzzi, sauna; sali speciale pentru fitness, cardio-fitness, spinning, aerobic; solar si doua bazine de inot: unul pentru adulti, de dimensiuni semiolimpice (25x9 metri, adancime 1,30-2,10 metri) si unul pentru copii (cu diametrul de 7 m). Permis pentru o intrare - 49 lei (pentru clientii hotelului, o intrare – 33 lei); un abonament lunar (10 intrari) - 400 lei; abonament 100 de intrari - 2549 lei; abonament 50 intrari - 1490 lei; abonament 25 intrari - 853 lei. Tarifele pentru copii: pana la 5 ani - intrarea este libera, iar pentru copiii intre 5-12 ani - permis/ zi - 33 lei sau abonament 252 lei/ luna. Aro Palace organizeaza cursuri de inot (30 lei/ ora). Pentru un abonament la scoala de inot - 10 sedinte (5 copii) - 252 lei; iar pentru un antrenament personal - 10 sedinte a cate 60 min. - 500 lei. Programul de functionare al piscinei de la Aro Palace, deschisa publicului: luni – inchis; marti - duminica 8,00 – 22,00.

Piscina la Hotel Belvedere Brasov


In sezonul cald, Hotelul Belvedere, amplasat pe Drumul Poienii (str. Stejarisului, nr. 11), pune la dispozitia clientilor, dar nu numai, o superba piscina in aer liber. Privelistea, terasa si cadrul natural dau o nota cu totul aparte bazinului de inot al Complexului Hotelier Belvedere Brasov. De asemenea, acesta dispune de jacuzzi, hidromasaj si sauna. Datorita acestor dotari, insa si serviciilor profesioniste de cazare si masa oferite, Hotelul Belvedere a gazduit, de-a lungul timpului, numeroase grupuri de sportivi, nume cunoscute in peisajul sportului romanesc: Steaua Bucuresti, Unirea Urziceni, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi (fotbal), HCM Constanta, Universitatea Resita (handbal). Piscina de la Belvedere este locul ideal pentru petreceri si tot felul de evenimente in aer liber.

Complex Garden Club – piscina in aer liber

La iesirea din Brasov, in drumul spre Targu Mures/ Sighisoara, gasim Hotelul Garden Club. Un complex turistic de 3 stele, inaugurat in toamna anului 2008, care pune la dispozitie, pentru relaxare, printre altele, si o piscina exterioara (20x10/ 1,50 metri adancime), inconjurata de o terasa cu masute, sezlonguri si umbrelute. Atat cat vremea o permite (de regula, incepand din iunie), piscina de la Garden Club va asteapta cu apa incalzita, filtrata, tratata dupa ultimele norme europene. Indiferent daca sunteti cazati sau nu la Hotel Garden Club din Brasov, veti avea acces la piscina in aer liber (intre orele 8,00-20,00), pentru 30 lei (in cursul saptamanii) sau 40 lei (in weekend). Copii pana in 3 ani vor intra gratuit, iar cei intre 3 si 7 ani vor avea reducere de 50%.

Masaj si reflexoterapie la Hotel Apollonia


Hotelul Apollonia are o piscina interioara, sala de fitness si un cabinet de masaj si reflexoterapie. Tarife pentru o sedinta de masaj de relaxare sau o sedinta de reflexoterapie: 30 minute/ 40 lei, 60 minute/ 60 lei. (Update: informatiile despre Hotel Apollonia nu mai sunt de actualitate!)

Bazin de inot la Hotelul Piatra Mare

Poiana Brasov – o statiune in care va puteti relaxa nu doar in sezonul de iarna. Hotelul Piatra Mare, situat in apropiere de centrul statiunii Poiana Brasov, redeschis in 31 decembrie 2002, clasat la 4 stele, detine, pe langa sauna, jacuzzi, salon de masaj, si o piscina interioara. La parterul Centrului de conferinte al Hotelului Piatra Mare veti gasi o piscina (33x15 m, 1,30-2,60 metri adancime) deosebita, prin design si dotari, cu apa incalzita la 30 de grade. In incinta piscinei temperatura este de 31 grade. De asemenea, sauna si solarul sunt amplasate la acelasi nivel. La receptia hotelului se gaseste un magazin de unde puteti achizitiona echipament pentru inot. Programul de functionare al piscinei: de marti pana duminica, orele 8,00-23,00; luni, de la ora 13,00, la 23,00. Preturile practicate de piscina Hotelului Piatra Mare din Poiana Brasov sunt reduse la jumate pentru copiii pana in 10 ani, iar pentru adulti, de luni pana joi – 40 lei; vineri-duminica – 50 lei/ toata ziua (taxa ce include si accesul in sauna, fitness, jacuzzi). Abonamentele cu 15 intrari, valabile 3 luni costa 375 lei, pe cand abonamentele cu 30 intrari, valabile 6 luni – 700 lei.

Aqua Center la Hotel Aurelius Imparatul Romanilor

Vechiul Complex Miorita, actualmente Complexul Aurelius Imparatul Romanilor Poiana Brasov a fost modernizat in anul 2006. Pune la dispozitia clientilor (circuit inchis) un Aqua center, incluzand 2 piscine (una de inot si una de relaxare, ambele cu 20 m lungime, 1,40 adancime), bazin hidromasaj (10 - 15 persoane), jacuzzi (6 - 8 persoane), spatii de relaxare. Programul de acces la centrul SPA este zilnic, de dimineata (ora 8,00), pana seara (ora 21,00).

Piscina interioara la Sport Hotel SPA


Tot in Poiana Brasov, in centrul statiunii, va asteapta Hotelul Sport, parte a grupului Ana Hotels. SPA-ul este unic, prin servicii si locatiile de relaxare: 3 saune, jacuzzi, sala de fitness, hot tub (un tub special amenajat in exterior, ce poate fi utilizat si in timpul iernii, cu temperatura apei stabilita automat la 39 grade Celsius), sau piscina interioara, cu temperatura apei de 29 grade, si dimensiuni de 18 x 7 metri si 1,50 metri adancime. Langa receptia SPA, se afla un magazin de profil (costume de inot, produse cosmetice). Programul Centrului SPA Sportul Poiana Brasov, cu circuit deschis, este zi de zi, incepand cu ora 8,00, pana la 20,00. Un adult va achita 100 lei/ zi pentru accesul la piscina, pe cand copiii vor beneficia de 50% reducere. In ceea ce priveste abonamentele, preturile sunt: adulti - 189 euro/ luna; 3 luni – 397 euro; 6 luni – 680 euro; 1 an – 1134 euro; copii pana 14 ani - o luna – 95 euro; 3 – 198; 6 luni – 347 euro; 1 an – 567 euro.

Cursuri de inot si piscina la «Nasul si prietenii»

Comuna Cristian, aflata la 8 kilometri de Brasov, se lauda cu Pensiunea «Nasul si prietenii». Pensiune de 4 stele, deschisa intr-o casa construita in 1886, renovata in 2004, in scopul crearii unui spatiu discret si armoniosu, unde oaspetii sa se simta relaxati si revitalizati. Pensiunea, detinuta de omul de televiziune Radu Moraru,  beneficiaza de multe facilitati, printre care, sala de fitness, sauna, jacuzzi si piscina interioara! Pentru cei cazati la pensiune, accesul la toate aceste spatii de relaxare sunt incluse in pret. Pentru iubitorii de inot exista preturi speciale de acces la piscina ultramoderna, acoperita si incalzita tot timpul anului: Abonamente adulti: 4 intrari - 100 lei; 8 intrari - 175 lei; lunar - 250 lei; intrare zilnica: 30 lei (40 lei – sambata-duminica). Abonamente pentru copii (5 – 18 ani): 8 intrari - 75 lei; lunar - 150 lei; intrare zilnica (2 ore) - 15 lei; sambata-duminica - 20 lei (necesita programare). Copiii pana in 5 ani beneficiaza de intrare gratuita. Accesul pe baza abonamentului este valabil doar de luni pana vineri (10,00 – 22,30). Sambata si duminica, orele 10,00-22,30, accesul se face pe baza de programare. La Pensiunea «Nasul si prietenii», din Cristian, Brasov, se organizeaza si cursuri de inot, cu instructori calificati (special pentru copiii din zona Brasovului).

Bazin si cursuri de inot la Wolf Bran

Zona turistica Bran va intampina nu doar cu renumitul Castel Bran, ci si cu multe alte locatii deosebite, printre care, in apropierea Castel se afla si Complexul Wolf, la numai 150 m de DN 73A. In orice perioada a anului, Wolf va asteapta la portile Branului cu o combinatie ideala intre nou si traditional. In cadrul complexului se regasesc doua hoteluri. Hotelul Wolf 2 (4 stele), structurat pe 5 nivele, ocupand o suprafata de peste 6000 mp, va pune la dispozitie, incepand din aprilie 2009, o piscina acoperita si incalzita, sauna umeda si uscata, jacuzzi, masaj, sala de fitness. Atat pentru clientii cazati la Complexul  Wolf, cat si pentru cei ce doresc sa inoate, piscina (semiolimpica, de 250 mp, acoperita, incalzita), are acces la terasa exterioara. Vara, piscina Hotelului Wolf 2 este deschisa zilnic, intre orele 9,00 si 23,00. Clientii hotelului au accesul la piscina inclus in pret. Pentru publicul larg, piscina hotelului Wolf 2 are tarife de 40 lei/ zi sau 20 lei/ 2 ore (cu acces la cele doua saune si jacuzzi). In cadrul Complexului Wolf Bran, se afla si un magazin cu articole pentru inot. In functie de solicitari si numarul copiilor inscrisi, o persoana calificata ofera ore de inot pentru cei mici.