Bazinul Olimpic de inot Brasov: Maratonul celor 24 de ore, editia 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Rapid Brasov si Directia de Sport si Tineret a Municipiului Brasov organizeaza, in zilele de 10 si 11 mai 2014, a 20-a editie a „Maratonului celor 24 de ore de inot”.

Competitia are loc in Bazinul Olimpic de inot Brasov, incepand de sambata dimineata, la ora 10:00, si pana duminica, la aceeasi ora, aliniind la start un numar maxim de 16 echipe, formate din 12 concurenti si doua rezerve.

Intrecerile se desfasoara in stil stafeta, fiecare concurent urmand sa inoate de 4 ori cate 30 de minute, in cadrul celor 4 serii de 6 ore. Echipa cu numarul cel mai mare de bazine parcurse in cele 24 de ore va fi declarata castigatoare.

Concursul, inscris in calendarul Federatiei Romane Sportul pentru Toti, se adreseaza tuturor celor care pot inota fara materiale ajutatoare, indiferent de varsta sau nivel de performanta.

Inscrierile se fac pana la data de 1 mai (ora 18:00), la adresa info@maratonuldeinot.ro, in baza formularului si declaratiilor ce pot fi descarcate de pe www.maratonuldeinot.ro, si a confirmarii platii taxei de participare, in valoare de 50 de lei/ persoana. (foto: darkroom.baltimoresun.com)