Bikeathon Tara Fagarasului

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Eveniment organizat sambata, 18 iunie (ora 10), la Fagaras (zona Cetatea Fagaras), de catre Fundatia Comunitara Tara Fagarasului, Bikeathon Tara Fagarasului este un concurs de ciclism cu patru probe: cursa lunga (46 km, start la ora 10), cursa scurta (29 km, ora 10:05), cursa populara (10 km, ora 10:10) si cursa copiilor (ora 12:30). Festivitatea de premiere este programata la ora 15.

Companii, persoane fizice, organizatii si grupuri de initiativa - cu totii sunt asteptati la manifestare.

Desfasurat sub sloganul „Pedaleaza pentru comunitate”, Bikeathon Tara Fagarasului (editia a 3-a) este un eveniment sportiv cu scop caritabil, in urma caruia mai multe proiecte locale vor fi sustinute.

Au fost inscrise proiectele: Academia de Muzica si Arte Vizuale George Enescu - Mihaileni, Dreptul la Sanse Egale, Iubeste Voleiul si Miscarea, Promovarea produselor producatorilor locali din Sona, Echipamente pentru Cercetasii Tarii Fagarasului, Ciclismul de anduranta, AVEntura cunoasterii, Vreau din nou pe podium pentru tara mea!, Casa bicicletelor  - atelier de intretinere si reparatii, Stiintescu, Si eu vreau sa merg in tabara!, 2 saptamani la Muzeu, Manute dibace si minti perspicace, YouthBank Fagaras -Sunt licean, imi pasa, ma implic!