Box, Targu Jiu: Campionatele Nationale la masculin

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campionatele Nationale de box la masculin, categoriile de varsta tineret si seniori, sunt programate in perioada 5-10 decembrie, in Sala Sporturilor din Targu Jiu. La tineret, dar si la seniori, competitia se va desfasura la 13 categorii de greutate: 46-48 kg, 51 kg, 54 kg, 57 kg, 60 kg, 63,5 kg, 67 kg, 71 kg, 75 kg, 80 kg, 86 kg, 92 kg, +92 kg. Timpul de lupta va fi de 3 runde a cate trei minute fiecare, cu un minut pauza intre reprize.

„Ultima mare competitie a anului, finala Campionatului National de seniori, care va fi organizata de Federatia Romana de Box in parteneriat cu cluburile sportive International Balesti si Pandurii Targu Jiu se anunta una extrem de disputata. Asta si datorita sponsorului federatiei, Evergent Investments, care a mizat pe potentialul boxului romanesc de a lansa in circuitul inaltei performante a noi generatii de campioni si a pus la bataie trei premii atractive. Astfel, castigatorul celei mai disputate categorii de la aceast competitie, va primi un premiu in valoare de 4.000 de lei.

In cazul in care vor fi acelasi numar de sportivi inscrisi la doua sau mai multe categorii, primul criteriu de departajare va fi legat de numarul de meciuri disputate. Al doilea criteriu va fi legat de numarul de victorii inainte de limita, iar in cazul in care egalitatea persista intre doi sau mai multi pugilisti, ultiml criteriu de departajare va fi votul publicului, respectiv, optiunile iubitorilor de box care vor urmari transmisia live a competitiei.Celelalte doua categorii ale Campionatului National de Seniori care vor primi premii in bani, in cuantum de cate 3.000 de lei fiecare, vor fi anunțate in zilele următoare”, anunta Federatia Romana de Box, pe pagina sa de Facebook. 

Sala Sporturilor se afla in municipiul Targu Jiu, judetul Gorj, la adresa strada Constantin Brancusi, numarul 7.