Brasov: Crosul Electroprecizia Sacele 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

SC Electroprecizia SA, in colaborare cu agentia de sport FunSports, organizeaza sambata, 20 octombrie 2012, in municipiul Sacele, aflat in imediata vecinatate a Brasovului, prima editie a Crosului Electroprecizia Sacele.

Evenimentul isi propune atragerea unui numar cat mai mare de participanti care sa alerge pentru sanatatea lor, adresandu-se deopotriva amatorilor si sportivilor legitimati, care vor putea concura pe categoriile de varsta: sub 18 ani, 18 – 50 ani si peste 50 ani, masculin si feminin.

Startul va fi dat la ora 11:00, la Scoala Generala Nr. 1 din localitate (B-dul Brasovului 250), concurentii avand de parcurs un traseu cu lungimea de 3 km, pe ruta: B-dul Brasovului – Str. Al. I. Lapedatu – Piata Libertatii.

Primii trei clasati ai fiecarei categorii vor fi rasplatiti cu medalii si diplome, precum si cu premii in bani, in valoare de 300, 200, respectiv 100 de lei. Pe langa acestea, ocupantii primelor locuri vor primi si cate o cupa. De asemenea, vor fi acordate patru premii speciale in valoare de 100 de lei, pentru cei mai tineri si cei mai in varsta concurenti, atat la feminin, cat si la masculin. Primii 300 de participanti vor primi gratuit un tricou personalizat.

Iubitorii de miscare care doresc sa se inscrie la Crosului Electroprecizia Sacele o pot face in ziua de concurs, incepand cu ora 10:30, la punctele special amenajate la locul de start.

Deoarece competitia se desfasoara in centrul orasului, traficul rutier va fi inchis circulatiei auto in ambele sensuri de mers, intre orele 10:00 si 13:00, pe toata distanta traseului.