Campionat de schi pentru amatori la Vatra Dornei: Bucovina Ski Challenge 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Scoala de Schi Euroski Vatra Dornei oganizeaza, in perioada ianuarie – februarie 2015, cea mai mare competitie din tara pentru schiori amatori, sub denumirea Bucovina Ski Challenge.

Concursul de schi de la Vatra Dornei (judetul Suceava) se desfasoara in format tip campionat, cu 4 probe distincte programate dupa cum urmeaza:

23 ianuarie        Super G (SG) – Partia Dealul Negru (Telescaun)

24 ianuarie        Coborare (DH) – Partia Dealul Negru (Telescaun)

6 februarie        Slalom Urias (GS) – Partia Veverita

7 februarie        Slalom (SL) – Partia Veverita

Primele 3 probe sunt programate de la ora 11:00, iar ultima proba se desfasoara incepand cu ora 17:30, fiecare dintre cele 4 etape avand rezervat si un timp pentru recunoasterea traseului, inainte de start. Trofeul competitiei si titlul de campion vor fi oferite celui care va obtine cel mai mare numar de puncte in campionat, participand la toate probele.

Bucovina Ski Challenge se adreseaza schiorilor amatori (fete si baieti) care au implinit 16 ani, de nivel tehnic mediu, dar si fostilor schiori legitimati, care nu au participat in competitii nationale oficiale in ultimii 5 ani.

Inscrierile se pot face pe www.bsc.euroski.ro sau la sediul Scolii de Schi Vatra Dornei si se incheie cu o zi inainte de inceperea primei curse, la ora 12:00. Taxa de participare este 90 de lei pana pe 31 decembrie 2014, 110 lei in perioada 1-15 ianuarie 2015, respectiv 130 de lei intre 16 si 22 ianuarie.

Conform organizatorilor, pana in prezent si-au anuntat participarea schiori din Bistrita, Brasov, Vatra Dornei, Bucuresti, Baia Sprie, Cavnic si chiar din Leoben (Austria).

Partenerii institutionali ai evenimentului sunt Primaria Municipiului Vatra Dornei, Salvamont Vatra Dornei si Jandarmeria Vatra Dornei.

NOTA: ACEST EVENIMENT A FOST ANULAT !!!!