Campionat de tenis de masa la Polus Center Cluj

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La finele acestei saptamani, iubitorii tenisului de masa din Cluj, cu varsta intre 7 si 18 ani, vor avea prilejul sa ia parte la intrecerile Campionatului Municipal si Judetean organizat de catre Polus Center si Asociatia Judeteana de Tenis de Masa, in parteneriat cu Decathlon.

Competitia va avea loc pe parcursul a doua zile, 5-6 mai 2012, intre orele 11:00 si 20:00, in Piateta Matei Corvin a centrului comercial, langa biroul de informatii, pe categoriile de varsta 7-13 ani, respectiv 14-18 ani, atat la masculin, cat si la feminin.

In pauzele concursului, dupa ora 17:00, cei prezenti se vor putea delecta, in ambele zile, urmarind demonstratiile spectaculoase ce vor fi oferite de catre jucatorii de la sectia performanta din cadrul Academiei de Tenis de Masa Cluj.

Inscrierile se fac pana la data de 3 mai (ora 22:00), la adresa marketing@poluscentercluj.ro, mentionand numele, prenumele, varsta si numarul de telefon. Competitia se adreseaza deopotriva jucatorilor legitimati la cluburi sportive din judetul Cluj, cat si celor nelegitimati.