Campionate de sah la Calimanesti Caciulata

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 1-12 aprilie 2012, pe Valea Oltului, in statiunea Calimanesti Caciulata (judetul Valcea) se vor desfasura Campionatele Nationale Individuale pentru copii si juniori (categoriile 8-20 ani) la sah clasic, rapid, blitz si dezlegari.

Competitia va debuta cu partidele Campionatului National de Sah Clasic, programate sa aiba loc intre 2 si 8 aprilie, pe parcursul a 9 runde in sistem elvetian, si va continua, pe 9 aprilie, cu cele ale Campionatului de Dezlegari, pe 10 si 11 aprilie cu cele ale Campionatului de Sah Rapid, finalul fiind rezervat evolutiei concurentilor inscrisi la Campionatul National de Blitz, care se vor confrunta pe 11 si pe 12 aprilie.

Evenimentul este organizat de catre Federatia Romana de Sah in colaborare cu CS Jeco Centrocoop, CS Tinerii Maestri Bucuresti, ACS Apa Nova Bucuresti si SC Calimanesti Caciulata SA.

Pe langa intrecerile din campionate, intre 3 si 8 aprilie, CS Tinerii Maestri Bucuresti organizeaza si Cupa Sperantelor, open general adresat sahistilor din categoriile de varsta 8,10 si 12 ani, desfasurat tot in sistem elvetian cu 9 runde, la finele caruia cei mai buni jucatori vor fi rasplatiti cu medalii, cupe si diplome. (foto: theage.com.au)

Azi, 31 Iulie

Aventura pe biciclete in Harghita

Odorheiu Secuiesc Ora 7:00Bucuresti: Concurs de alergare nocturna la Baneasa

Baneasa Shopping City, Bucuresti Ora 21:00


Tir talere: Cupa CRTS Open Sporting

Poligonul Ion Tudoran, Negoesti-Soldanu


Sambata, 1 August
Duminica, 2 August
Joi, 6 August
Vineri, 7 August
Sambata, 8 August

Mountain bike, Parcul Natural Comana: Dumbrava cu Margaritar

Parcul Natural Comana, Giurgiu Ora 11:00

Luni, 10 August

Tabara de baschet pentru copii la Cluj-Napoca

Polus Center, Cluj-Napoca Ora 9:00