Campionate de sah la Calimanesti Caciulata

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 1-12 aprilie 2012, pe Valea Oltului, in statiunea Calimanesti Caciulata (judetul Valcea) se vor desfasura Campionatele Nationale Individuale pentru copii si juniori (categoriile 8-20 ani) la sah clasic, rapid, blitz si dezlegari.

Competitia va debuta cu partidele Campionatului National de Sah Clasic, programate sa aiba loc intre 2 si 8 aprilie, pe parcursul a 9 runde in sistem elvetian, si va continua, pe 9 aprilie, cu cele ale Campionatului de Dezlegari, pe 10 si 11 aprilie cu cele ale Campionatului de Sah Rapid, finalul fiind rezervat evolutiei concurentilor inscrisi la Campionatul National de Blitz, care se vor confrunta pe 11 si pe 12 aprilie.

Evenimentul este organizat de catre Federatia Romana de Sah in colaborare cu CS Jeco Centrocoop, CS Tinerii Maestri Bucuresti, ACS Apa Nova Bucuresti si SC Calimanesti Caciulata SA.

Pe langa intrecerile din campionate, intre 3 si 8 aprilie, CS Tinerii Maestri Bucuresti organizeaza si Cupa Sperantelor, open general adresat sahistilor din categoriile de varsta 8,10 si 12 ani, desfasurat tot in sistem elvetian cu 9 runde, la finele caruia cei mai buni jucatori vor fi rasplatiti cu medalii, cupe si diplome. (foto: theage.com.au)