Campionatul Judetean de Majorete Cluj 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca (P-ta Lucian Blaga nr. 1-3) va gazdui, in data de 11 martie 2012, cea de-a patra editie a Campionatului Judetean de Majorete. Competitia se va desfasura incepand cu ora 16:00, pe categoriile de varsta cadete (8-11 ani), junioare (12-14 ani) si senioare (peste 15 ani), care vor evolua in cadrul sectiunilor majorete traditionale cu pom-poni, majorete traditionale cu baton si cheerleaders.

Pe langa aceasta, organizatorii au pregatit si un spectacol extracompetitional, la care pot lua parte echipe de majorete care nu participa la concursul oficial, precum si alte formatii, ce abordeaza diferite stiluri de dans.

Evenimentul este organizat de catre Clubul Sportiv UMF in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, sub egida Asociatiei de Majorete din Romania si are ca scop calificarea echipelor de majorete la Campionatul National ce va avea loc la Ploiesti in luna mai, precum si la Campionatul European din Franta, programat pentru luna septembrie.

Inscrierile se fac pana la data de 1 martie, la adresa educativcj@gmail.com, in baza unui formular ce poate fi descarcat de pe www.isjcj.ro.

Taxa de participare la Campionatul Judetean de Majorete este de 100 de lei/ echipa/ sectiune/ categorie de varsta.