Campionatul Mondial de Winter Triathlon, la Cheile Gradistei

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Usor-usor, Cheile Gradistei a devenit o statiune multisportiva, pe langa schi fond si biatlon, sporturile cu care s-a deschis partia in urma cu mai multi ani, ciclismul montan, alergarea montana, competitiile de jocuri sportive si cele de triatlon intregesc desfasurate acolo, in inima muntilor.

Si in acest an, in perioada 26-28 ianuarie, la Cheile Gradistei are loc o noua editie a Campionatului Mondial de Winter Triathlon (sau, mai simplu, Campionatul Mondial de Triathlon de Iarna). Este cea mai importanta competitie organizata pana acum de Federatia Romana de Triatlon (FRTRI)!

„Pana acum, peste 140 de sportivi sunt pe lista de start, reprezentand 18 tari: Rusia (cea mai puternica si cea mai numeroasa delegatie, dupa cea a Romaniei), Italia, Belarus, Norvegia, Cehia, Japonia, Statele Unite ale Americii, Germania, Olanda, Danemarca, Slovacia, Slovenia, Finlanda, Spania, Marea Britanie, Austria, Ucraina.

Romania are sportivi la toate categoriile importante: elite masculin si feminin, juniori masculin si feminin, respectiv peste 30 de amatori o sa incerce sa cucereasca o medalie la un Campionat Mondial la noi acasa”, noteaza FRTRI, pe propriul site de prezentare.

Toate informatiile (inscrieri, curse, program) legate de evenimentul de la Cheile Gradistei (comuna Fundata, judetul Brasov) le gasiti AICI. (Foto: Federatia Romana de Triatlon)