Campionatul National de Majorete 2012, la Ploiesti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 12.05.2012
  • 12.05.2012
  • Ploiesti
  • Intrarea libera

Sambata, 12 mai 2012, aproximativ 900 de majorete din judetele Cluj, Alba, Dambovita, Brasov, Giurgiu, Zalau si Prahova se vor aduna la Ploiesti, pentru a lua parte la a 5-a editie a Campionatului National dedicat lor. Incepand cu ora 9:00, in Piata Victoriei, in fata Palatului Culturii vor evolua in jur de 45 de formatii de cadete (8-11 ani), junioare (12-14 ani) si senioare (peste 15 ani), care se vor intrece in cadrul sectiunilor majorete traditionale cu pom-poni, majorete traditionale cu baton, cheerleading si majorete hobby.

Jurizarea va fi asigurata de catre arbitri cu licenta nationala si international in domeniu, cu acest prilej urmand a fi desemnate si echipele de majorete traditionale care vor reprezenta Romania la Campionatul European de Majorete din Franta, programat sa inceapa la finele lunii august.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia de Majorete din Romania, in colaborare si parteneriat cu Primaria Municipiului Ploiesti, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Prahova si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova. (foto: pagina de Facebook „Madness UMF”)