Campionatul National de Taekwondo ITF si Cupa Vaii Jiului, Petrosani

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In weekendul 28 februarie - 1 martie 2015, la Petrosani au loc intrecerile Campionatului National de Taekwondo ITF, pentru juniori 1 si seniori, si ale Cupei Vaii Jiului, pentru juniori 3 si 2, organizate de catre Clubul Sportiv Pantera Neagra si Federatia Romana de Taekwon-do ITF.

Evenimentul, o premiera pentru capitala Vaii Jiului, are loc in sala de sport a Colegiului Economic „Hermes” (Str. Independentei 1A), acolo unde sportivi si sportive de 14-18 ani si peste 18 ani se confrunta in campionat la probele de tull, lupta, spargeri, tehnici speciale si lupta traditionala. Se va concura individual si pe echipe, sambata incepand cu ora 9:00 si pana seara la ora 19:00, iar duminica in intervalul orar 8:30-17:00.

Tot in programul zilei de duminica este cuprinsa si competitia copiilor de 6-12 ani si 12-14 ani, Cupa Vaii Jiului, unde intrecerile au loc individual, la probele de tull si lupta.

La eveniment sunt invitate sa participe cluburile membre ale Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, care se vor putea inscrie, pana la data de 20 februarie, pe adresa secretary@taekwondo-itf.ro.