Campionatul National de tir sportiv 2012 – etapa a 4-a, la Oradea

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Poligonul aflat in incinta Salii de jocuri CSU Oradea va gazdui, intre 20 si 22 ianuarie 2012, etapa a 4-a a Campionatului National de tir sportiv pentru seniori, juniori si juniori II, care se vor intrece, atat la masculin, cat si la feminin, in cadrul probelor de pusca si pistol cu aer comprimat, 60 si 40 de focuri.

Prima zi este rezervata antrenamentelor oficiale si sedintei tehnice, concursul propriu-zis urmand a se desfasura pe parcursul zilelor de sambata si duminica, incepand cu orele 8:30.

Aceasta etapa de campionat este organizata de catre Federatia Romana de Tir Sportiv si are ca scop, conform acesteia, „verificarea pregatirii sportivilor, obtinerea baremurilor cifrice si a categoriilor de clasificare sportiva pentru 2012, in vederea participarii la competitiile internationale”.

Inscrierile finale se fac pana la data de 13 ianuarie 2012, prin fax 0212.690.660. Depasirea acestui termen presupune plata unei taxe suplimentare de 10 lei/ sportiv. Mai multe detalii puteti gasi pe www.frts.ro. (foto: bihon.ro)