Campionatul National de WinterTriathlon debuteaza la Cheile Gradistei Fundata

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Triatlon (FRTRI) anunta organizarea primei editii a Campionatului National de WinterTriathlon, pe 22 februarie 2015, la complexul turistic Cheile Gradistei Fundata din judetul Brasov.

Triatlonul de iarna se desfasoara in incinta bazei de biatlon si schi fond de la Cheile Gradistei si cuprinde probe de alergare pe teren variat, ciclism montan si schi fond, desfasurate pe diferite distante, in functie de categoriile de participare.

In cadrul evenimentului vor fi desemnati campionii nationali la wintertriathlon, la masculin si feminin, pentru categoriile open, juniori (16-19 ani), cadeti (13-15 ani), copii (9-12 ani) si amatori (age group): 20-29, 30-39, 40-49 si +50 de ani. Participarea este posibila si in stafete formate din doi sau trei sportivi, clasamentul acestora urmand a fi intocmit separat, pe categoriile masculin, feminin si mixt. Arbitrul principal de concurs este dl. Klosz Peter.

Taxa de participare este 30 de lei/ persoana pentru amatori si 50 de lei/ echipa pentru stafete, iar inscrierea la categoriile elite, juniori, cadeti si copii este gratuita.

La intrecerile Campionatului National de WinterTriathlon, concurentii vor trebui sa posede licenta FRTRI emisa pentru un an, care costa 50 de lei, sau licenta valabila doar in ziua competitiei, pentru care vor fi achitati 10 lei. Pentru inscrieri si informatii suplimentare accesati www.frtri.ro/cn-wintertriathlon.